digitalne-fotografije

external

Vse kar potrebujete ta trenutek za naročanje digitalnih fotografij!

Najboljši in najhitrejši za naročanje fotografij.

Sijaj ali mat? To je sedaj vprašanje …

Največja dilema poleg izbire velikosti je izbira površine fotografije. Naša ponudba vsebuje dve možnosti. Mat ali sijaj. Katera je prava za vas?

Za sijajne fotografije je značilno, da so bolj kontrastne in barvno bolj izrazite. Povsod, kjer motiv zahteva živahno paleto barv v primerno kontrastnih tonih je sijajna površina fotografije idealna izbira.

Mat fotografije so v osnovi tonsko bolj mehke in neobčutljive na prstne odtise.  Če fotografije ne shranjujete v albume in jih radi pokažete tako da jih listate z rokami. Odločitev je jasna. Izbrali boste MAT fotografije.

Izberi pravo velikost

Od male do velike. Naša ponudba pokriva praktično vse možne velikosti fotografij. Od klasične velikosti 10x15cm, ki jih tiskamo na klasični fotografski papir pa vse do meterskih povečav v oddelku POSTERJI.

Digitalno na analogni način.

Celotna fotografska ponudba velikosti od 10x14cm do 30x45cm se osvetljuje in razvija na klasičen “moker” način, kar pomeni da se papir svetlobno obdela in za tem razvije v fotografskih razvijalnih tekočinah.  Pri izdelavi klasično razvitih digitalnih fotografij uporabljamo Fujifilm Cristal Archive Supreme papir, ki spada med najboljše fotografske papirje na svetu. Prepoznate ga po njegovi čvrstini (debelejši od vseh ostalih papirjev) bogati barvni paleti  in mehkem, toplem občutku digitalno obdelane a analogno razvite fotografije.

Z belim robom ali brez…

Tudi fotografije z enakomernim belim robom imajo svoj čar. Posnetki, ujeti v tanke bele okvirčke se na ta način elegantno ločijo med seboj tako, da vsak od njih pove popolnoma novo zgodbo. Če si želite, da vam izdelamo fotografije s takim robom jih v programu DeskTop ne pozabite označiti.

Naše prednosti

Število fotografij

S programom lahko naročate neomejeno število fotografij.

Duplikati

Vsaki fotografiji lahko določite različno velikost in neomejeno število kopij.

Velikost

V enem naročilu lahko naročite 6 različnih velikosti standardnih fotografij.

Hitrost

Fotografije bomo izdelali v 3 delovnih dneh.

Površina

Izbirate lahko med sijaj ali mat površino papirja.

Dostava

Naročila dostavljamo na dom ali izbrano poslovalnico.

Barve

Fotografije so osvetljevane na fotografski papir in laboratorijsko barvno kontrolirane.

Cene

Izredno ugodna cenovna ponudba je v času akcij večkrat še dodatno znižana

in še nekaj o programu...

Program DigiFot Desktop je odlično programsko orodje za naročanje

  • Digitalne fotografije
  • Fotografska platna
  • Foto povečave
  • Foto knjige
  • Letni koledarji
  • Foto darilni program

DigiFot DeskTop vas spremlja že zadnjih 10 let in izpoljnjuje vse vaše fotografske zahteve.

V primeru, da potrebujete več informacij nas pokličite na

Brezplačna tel.št.: 080 17 60

ali pišite na: info@digifot.com

DigiFot je bilo prvo podjetje v Sloveniji in eno prvih na svetu z lastno programsko opremo za spletno naročanje digitalnih fotografij.
Naša prva programska DigiFot je bila prvič objavljena že leta 2000.

Morda je sedaj pravi čas.

Kliknite na povezavo za prenos programa DigiFot DeskTop. Prepustite se hitri, enostavni in samodejni namestitvi programa na vaš računalnik.

Digitalne fotografije


Naročanje digitalnih fotografij še nikoli ni bilo tako enostavno ali poceni.

V preteklosti smo s fotoaparati na filme lahko zajeli le omejeno število tistih najbolj dragocenih trenutkov, razvite fotografije pa smo zbirali v neprecenljive albume, ki še danes mnogim služijo za obujanje spominov na mladost. V digitalni dobi so fotoaparati veliko bolj učinkoviti, fotografij je ogromno, a eno dejstvo ostaja – kakovosten fotografski papir je še vedno najbolj zanesljiv in varen način za trajno shranjevanje vaših dragocenih spominov, poleg tega pa kakovostno natisnjena fotografija veliko lažje prikliče žive spomine, kot pa digitalne barve na računalniških zaslonih.