Zasebnost

Osebni podatki

Izjava o zasebnosti obiskovalcev spletnega portala DigiFot – 01.11.2010

Zagotavljamo vam, da bomo vse podatke o vas, ki nam jih boste ob naročilu fotografij posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP, Ur. l. RS, št. 59/1999, 57/2001 in 59/2001).

Izjava o zasebnosti na digifot.com ter spletnih straneh, ki jih upravlja podjetje DigiFot d.o.o. Podjetje DigiFot d.o.o. je zavezano k varovanju vaše zasebnosti. Večino strani na tem spletnem mestu lahko obiščete, ne da bi vam bilo treba dati kakršne koli podatke o sebi. Včasih pa podatke potrebujemo, da bi vam lahko ponudili storitve, ki jih zahtevate. V tej izjavi o zasebnosti je razloženo zbiranje podatkov in njihova uporaba v takih primerih. Ta izjava o zasebnosti se nanaša na digifot.com ter ostala spletna mesta, ki jih upravlja podjetje DigiFot d.o.o.. Prosimo, preberite celotno izjavo o zasebnosti za digifot.com.

Zbiranje osebnih podatkov

Ko bomo potrebovali podatke, ki omogočajo vašo osebno prepoznavo (osebne podatke) ali omogočajo, da stopimo v stik z vami, vas bomo prosili, da nam jih posredujete. Te podatke običajno zahtevamo pri registraciji za sodelovanje v nagradnih igrah, naročanju e-poštnih sporočil, prijavi na mestu z omejenim dostopom, prijavi za dogodek ali izobraževanje ali nakupu in/ali registraciji Digifot storitev. Osebni podatki, ki jih zbiramo digifot.com in ostalih straneh, ki jih upravlja podjetje DigiFot d.o.o., so običajno omejeni na e-poštni naslov, jezik, državo ali kraj, kadar je potrebno, pa utegnejo obsegati tudi druge informacije, nujne za zagotavljanje zahtevane storitve.

Če se na primer odločite za storitev ali transakcijo, ki jo morate plačati, bomo zahtevali osebne podatke, potrebne za izvedbo plačila in/ali pošiljanje, kot so ime, naslov, telefonska številka. Ko naložite in namestite nov izdelek, vas utegnemo prositi, da ga registrirate prek interneta. Te registracijske podatke hranimo v arhivu osebnih podatkov uporabnikov storitev podjetja DigiFot d.o.o.. Podjetje DigiFot d.o.o. zbira tudi določene podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Ti podatki lahko obsegajo vaš naslov IP, vrsto brskalnika, operacijski sistem, ime domene, dostopni čas in spletno mesto, s katerega ste prišli na strani digifot.com. Te podatke uporabljamo pri delovanju storitve, za zagotavljanje njene kakovosti in za splošno statistiko o uporabi mesta digifot.com. digifot.com oz. podjetje DigiFot d.o.o. zbira tudi podatke o straneh, ki jih naše stranke obiščejo v okviru mesta digifot.com ter ostalih spletnih mest ki jih upravlja podjetje. Ti podatki o obiskih so identificirani zgolj kot statistični podatek in niso nikoli povezani z osebnimi podatki.

Uporaba osebnih podatkov

Vaše osebne podatke uporabljamo da bi zagotovili, da naše mesto ustreza vašim potrebam; za pomoč pri ustvarjanju in objavljanju vsebine, ki je za vas najbolj pomembna; za obveščanje o nadgradnjah izdelkov, posebnih ponudbah, posodobljenih informacijah in drugih novih Digifot storitvah, če jih zahtevate; za omogočanje dostopa do področij z omejenim dostopom na našem spletnem mestu. Za namene raziskav bomo podatke o obiskih spletnega mesta združili z anonimnimi demografskimi podatki in jih morda uporabili za ponujanje ustreznejše vsebine. V nekaterih delih spletnega mesta digifot.com z omejenim dostopom bomo podatke o obiskih spletnega mesta z vašim soglasjem združili z vašimi osebnimi podatki, da bi vam lahko ponudili vsebino, prilagojeno po meri. Če nam ne daste soglasja, vam prilagojena storitev ne bo na voljo in vaših osebnih podatkov ne bomo združili s tistimi o obiskih spletnega mesta.

V naši ponudbi delujejo tudi druga podjetja, ki v našem imenu ponujajo omejene storitve, kot so pakiranje, pošiljanje in izročanje kupljenih izdelkov, odgovarjanje na vprašanja strank o izdelkih in storitvah, pošiljanje pošte ter procesiranje prijav za dogodke. Tem podjetjem bomo posredovali samo tiste osebne podatke, ki jih potrebujejo za zagotavljanje storitve. Poskrbeti morajo za zaupnost teh podatkov in prepovedano jim je, da bi jih uporabljala za kakršen koli drug namen.

Podjetje DigiFot d.o.o. lahko vaše podatke razkrije, če jo to zakonsko določeno, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za: 1/ skladnost z zakonskimi odredbami ali sodnimi postopki proti podjetju DigiFot d.o.o. ali spletnemu mestu; 2/ zaščito in obrambo pravic ali lastnine podjetja DigiFot d.o.o. ali spletnega mesta; ali 2/ ukrepanje v nujnih okoliščinah, potrebno za zaščito osebne varnosti zaposlenih v podjetju DigiFot d.o.o., uporabnikov Digifot izdelkov ali storitev ali javnosti.

Nadzor osebnih podatkov

Ko nam pri registraciji ali drugače posredujete osebne podatke, jih digifot.com oz. podjetje DigiFot d.o.o. brez vašega dovoljenja ne bo razkril tretjim osebam, razen v omejenih izjemah, navedenih zgoraj. digifot.com utegne občasno pošiljati e-poštna sporočila, s katerimi vas bo obveščal o tehničnih ali varnostnih težavah, povezanih z izdelkom ali storitvijo, ki ste jo zahtevali, ali s potrditvijo zahtevanega izdelka ali storitve. Pošiljanja takih obvestil ne morete preprečiti, ker menimo, da so bistven del storitve, ki ste jo izbrali. Zavrnitev sprejemanja takih obvestil pomeni tudi brisanje uporabnika iz baze uporabnikov programa DigiFot.

Dostop do osebnih podatkov

Omogočili vam bomo, da zagotovite natančnost in posodobitev svojih osebnih podatkov: lahko si ogledate osebne podatke, ki ste nam jih že posredovali na mestu digifot.com , in jih urejate; nam lahko poveste, ali želite, da vam digifot.com pošilja oglaševalske informacije; izberete, ali želite, da vam druga podjetja pošiljajo svoje ponudbe po pošti; se lahko naročite na obvestila o naših storitvah in izdelkih ali odpoveste naročnino nanje.

Varnost osebnih podatkov

digifot.com je zavezan k varovanju vaših osebnih podatkov. Uporabljamo več varnostnih tehnologij in postopkov, ki pomagajo zaščititi vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali razkritjem. Osebne podatke, ki jih vnesete, hranimo v računalniških strežnikih z omejenim dostopom, ki so v nadzorovanih objektih.

Uporaba piškotkov

Naša spletna stran ne uporablja nobenih piškotkov, ki bi zbirali kakršne koli podatke o obiskovalcih naših spletnih strani.

NE UPORABLJAMO GOOGLE, FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE, ADDTHIS ALI KAKRŠNIH KOLI DRUGIH SLEDILNIH PIŠKOTKOV

Spremembe te izjave digifot d.o.o bomo občasno posodobili to izjavo o zasebnosti. Ko to storimo, bomo ustrezno spremenili tudi datum zadnje spremembe, prikazan na začetku izjave o zasebnosti. digifot d.o.o. vas bo o pomembnih spremembah te izjave obvestil z vidnim obvestilom na spletnem mestu.  Beri več o piškotkih

Informacije za stik

Vaši komentarji podjetju DigiFot d.o.o. ter spletnim mestom, ki jih podjetje upravlja glede te izjave o zasebnosti so dobrodošli, bodisi po e-pošti ali navadni pošti.

Nepooblaščen vdor v sistem Digifot oziroma strežnik podjetja DigiFot d.o.o.

Zavedati se morate, da je VDOR ter nepooblaščen vpogled, kraja ali poškodovanje v vsebino strežnika na katerem se nahajajo podatki zbrani preko interneta možen. Podjetje DigiFot d.o.o. in njeni pooblaščenci ne morejo nositi odgovornosti za izgubo podatkov, ki so posledica takih aktivnosti. Podatki, ki so nam zaupani so zaščiteni, na splošen način, ki ga ponuja programska oprema, s katero je sistem postavljen. Vsak vstop v sistem izven utečenih ter ponujenih načinov predvidenih za uporabnike sistema Digifot bomo prijavili na ustrezne naslove. Podjetje DigiFot d.o.o. ne more in ne odgovarja za morebitno krajo avtorskih pravic, ki so jih deležne vsebine v sistemu Digifot. Vse akcije, ki jih izvajajo uporabniki sistema Digifot so deležne opazovanja s strani administratorja postavljenega s strani podjetja DigiFot d.o.o..

Izguba podatkov.

Sistem albumov na strežniku podjetja DigiFot d.o.o. deluje v dobri veri ter uporabnikom prijazno, zato je način dela ter zaščita sistema poenostavljena do meja, ki še omogočajo varno delo. Opozarjamo vas, da obstaja možnost nekontrolirane izgube vsebin, ki se nahajajo na strežniku podjetja. Priporočamo vam, da strežnik ne uporabljate kot izključni in edini prostor za hrambo fotografij. Podjetje DigiFot d.o.o. ne nosi posledic izgube takih podatkov.

Komunikacija med uporabniki ter ponudnikom storitev.

DigiFot d.o.o. kot ponudnik storitev komunicira z uporabniki na utečene načine. Preko internetnih vsebin Po telefonu: 02/577 2 872, 080 17 60. Preko elektronske pošte: info@digifot.com. Osebni kontakt: na sedežu podjetja ali poslovalnicah. Uporaba kateregakoli načina komunikacije na strani uporabnika ni všteta v cene izdelkov in storitev in je breme uporabnika. Podjetje DigiFot d.o.o. ne obračunava svojim uporabnikom komunikacijo kot storitev. Vse informacije, navodila, napotki ter nasveti s strani podjetja so brezplačni. Vsaka uporaba internetnih vsebin je brezplačna razen v delih, kjer je to z naročnikom posebej dogovorjeno na enega od uveljavljenih načinov.

Ne spreglejte! S 15. 9. 2020 prehajamo na nov program izdelovanja in naročanja produktov.Preberite več
+ +