Voščilnice

Tiskane voščilnice in vabila

Voščila za vse dogodke iz življenja vaše družine, prijateljev, znancev in poslovnih partnerjev naj bodo navdihnjena z osebno noto pošiljatelja. To lahko storite edino tako, da voščilnico ustvarite sami. Ne potrebujete veliko. Lep posnetek, prijazen stavek malo občutka in DigiFot OnLine program.!

Oblikujte po svoje.

Za vsako idejo se najde primerna rešitev. Voščilnico lahko sestavite kot enostransko, dvostransko ali štiristransko kartico. Prepustite domišljiji prosto pot. Pri oblikovanju kartice uporabite svoje najlepše fotografije in najbolj prijazne besede, ki jih poudarite z lepopisnimi črkami v različnih barvah. Celotna podoba je lahko popolnoma vaša. Za tiste, ki ste za hitre in kreativne rešitve pa imamo pripravljene gotove oblikovne predloge, ki jih samo napolnite s svojimi posnetki.

Obveščamo vas, da zaradi trenutnih razmer lahko pride do podaljšanih rokov izdelave. Naročanje foto izdelkov iz ponudbe poteka nemoteno. Zaradi zagotavljanja varnosti ne pošiljamo paketov z gotovinskim plačilom. Svetujemo izbiro plačila preko spleta.Preberite več
+ +