Programi

Pričnite svoje delo z eno od dveh programskih možnosti.

Digifot OnLine

Uporaba brez prenašanja programa. Oblikuj, shrani in naroči preko spleta. Enostavno in brez težav.

 • Spletna aplikacija
 • Deluje v oblaku
 • Obvezna uporaba interneta.
 • Hitrost odvisna od hitrosti povezave
 • Vsi operacijski sistemi
Vstopi v program

Indesign

Predloge za bolj zahtevne uporabnike, ki uporabljajo programsko opremo Adobe Indesign.

 • Samostojni program ADOBE
 • Licenčna namestitev
 • DigiFot predloge
 • Tisk iz PDF datoteke
 • Posvet na 080 17 60
Prenesi Indd predloge
Kateri program vam priporočamo,
OnLine
DeskTop
Indesign
?

Podjetje DigiFot ponuja izbiro dveh programskih možnsti. DigiFot DeskTop in DigiFot OnLine. Tretja možnost je vezana na predloge, ki so uporabne kot osnovna mera za profesionalne uporabnike programske opreme Adobe Indesign.I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pred odločitvijo, kateri program je bolj primeren za vas, si preberite kratek opis obeh, z dobrimi in slabimi lastnostmi.

Naš prvi program, s katerim smo pričeli pred več kot 10 leti je  program DigiFot Desktop. Takrat (in še danes) je spadal med najboljše tovrstne programe na svetovnem trgu amaterske programske opreme za oblikovanje in naročanje fotografskih storitev tiskanja fotografij in foto knjig. Program deluje kot samostojna programska oprema, ki jo moramo pred uporabo namestiti na osebni računalnik. Pri tem velja opozorilo, da je program namenjen samo uporabnikom Windows operacijskih sistemov.  Kot tak, je program neodvisen od internetne povezave in omogoča delo tudi tam, kjer so spletne povezave slabe ali pa jih sploh ni. Posnetke, ki jih potrebujete za oblikovanje knjige ali naročanje fotografij, prosto izbirate iz lastne baze posnetkov, ki so shranjeni na računalniku ali kakšni zunanji enoti. Ker je program nameščen na vašem računalniku je bolj obsežen in ima morda nekaj več funkcij, kot je to pri spletni različici DigiFot OnLine. Zelo toplo ga priporočamo pri naročanju digitalnih fotografij saj ponuja izjemno fleksibilno urejanje košarice skozi velikosti in količine naročenih fotografij ter sprotno kontrolo pravilnosti izbire formatov glede na razmerja stranic digitalnih posnetkov.

Če imate jasno sliko glede oblikovanje knjige, koledarja in drugih artiklov iz oddelka tiskovin ali pa želite hitro in količinsko zahtevno naročilo fotografij, potem ni dileme.

 • Za vas je primeren program DigiFot DeskTop

Spletno oblikovanje in naročanje  iz oblaka.

Ker predvidevamo, da je statična programska oprema v zatonu, smo pripravili spletno verzijo programa DigiFot. Imenujemo ga DigiFot OnLine.  Program je nameščen v oblaku in deluje neodvisno od uporabnikovega računalnika. Vse kar je potrebno je povezava z internetom.  Pri oblikovanju naročil program uporablja fotografije, ki jih morate predhodno naložiti v svoj spletni katalog. Opravilo je enostavno in ne zahteva čakanja, da se vsi posnetki naložijo. Z delom lahko pričnete takoj, saj se posnetki nalagajo v ozadju kar ne zadržuje drugih procesov uporabe programa. Posebna kvaliteta progama OnLine je v zasnovi uporabe tematskih predlog. Le te so izdelane tako, da vam že v štartu olajšajo razmišljanje kako oblikovati nek dogodek. V najboljšem primeru je dovolj, da napolnite knjigo s svojimi posnetki tako kot je nastavljena in že ste gotovi. Pošiljanje naročila v izdelavo je enostavno, saj se posnetki že nahajajo pri nas. Vi samo kliknete na gumb naroči in zadeva je že opravljena. Če ste navajeni na uporabo interneta, hitrih povezav inenostavnih rešitev je za vas problem rešen.

 • Za vas je primeren program DigiFot OnLine

Vse spletne predloge, ki so objavljene na naših straneh so prirejene za program OnLine. V programu DeskTop teh predlog ne morete uporabljati.

Napredni uporabniki – oblikovalci.

O programu Adobe Indesign ne bomo izgubljali besed. Za tiste, ki ga ne poznate naj povemo le, da je program izdelek podjetja Adobe in je plačljiv. Primeren je za napredne uporabnike, predvsem oblikovalce, tiskarje in druge uporabnike iz stroke. Digifot vam ponuja serijo predlog, ki opredeljujejo nastavitve formata in odstave za vse knjige iz naše ponudbe. Pred prvo uporabo oziroma naročilom vas vabimo, da nas  zaradi lažje komunikacije kontaktirante na 080 17 60 ali info@digifot.com

.