Odgovornost

Omejitev odgovornosti

Podjetje DigiFot kot lastnik in upravitelj programskega paketa  DigiFot DeskTop ter DigiFot OnLine ne odgovarja za morebitno uničenje izgubo ali kakršno koli drugo škodo, ki bi izhajala iz uporabe programa DigiFot ali katerega koli njegovega dela.

Programski paket DigiFot v nekaterih svojih delih omogoča javno objavljanje vsebin, ki jih uporabniki delijo z obiskovalci spletnih strani oziroma spletnih omrežij kot so Facebook, Picasa, Smugmug ter ostalih.

Podjetje DigiFot ne odgovarja za nobeno škodo (materialno in nematerialno), ki bi utegnila nastati vsled takšnih objav na spletnih mestih, ki jih podjetje ne upravlja. Za vse slikovne, oblikovne ali tekstovne vsebine, ki jih nalagate na strežniške enote podjetja DigiFot d.o.o.  ter objavljate s pomočjo orodij, ki jih program ponuja, prevzemate vso odgovornost kot izključni lastnik oziroma avtor.

V primeru, da ste kot  lastnik oziroma avtor vsebin, ki se nahajajo na naših strežnikih opazili kršenje vaših avtorskih ali lastniških pravic, nam to sporočite, da bomo lahko primerno ukrepali ter sporne vsebine umaknili.

Spletne strani Vsa oblikovanja, besedila, fotografije in ostali objavljeni materiali na spletnih straneh podjetja DigiFot d.o.o. so avtorsko zaščiteni s strani podjetja ali njegovih partnerjev in jih ni dovoljeno reproducirati ali kakor koli drugače uporabljati brez izrecnega dovoljenja podjetja ali njegovih poslovnih partnerjev razen v delih, kjer je to izrecno dovoljeno.

Dekorativno komercialne fotografije, ki so objavljene na spletnih straneh in so del oblikovne podeobe spletnih strani izvirajo s spletnega portala Shutterstock.com, so avtorsko zaščitene in jih ni dovoljeno kopirati ali kakor koli drugače uporabljati brez izrecnega dovoljenja avtorjev oziroma spletnega portala shutterstock.com.

Vse fotografije artiklov so last podjetja DigiFot