Koledarji

Sprostite domišljijo in izdelajte svoj lasten koledar

DigiFot vam omogoča številne kreativne rešitve za sestavo koledarja, ki bo z množico vstavljenih fotografij obujal spomine na neponovljive dogodke iz življenja

Neverjetna ponudba DigiFot OnLine koledarskih predlog.

Sodoben pristop do oblikovnih rešitev uvršča DigiFot koledarje v sam vrh ponudbe.  Široka ponudba modelov, velikost in oblik je garancija za uspešen projekt. Moderen ali klasičen design, velik ali majhen koledar.  Značilnost vseh je kvaliteten tisk in dobri materiali.

Oglejte si ponudbo in se prepričajte sami.

Nova linija produktov za leto 2020

Izberite primerno velikost

Koledarje lahko izbirate glede na obliko, vrsto ali velikost. Med največje štejemo stenske koledarje, ki segajo celo do 100x70cm. Najpogosteje naročani pa so A3 koledarji. 30x42cm v pokončni ali ležeči legi. Pri teh koledarjih je velikost in število vstavljenih fotografij glede na velikost mesečne številčnice, najbolj ugodna.

Ponujamo: Stenske, namizne, enolistne in žepne koledarje.

Stenski: 21x30cm | 30x42cm | 30x60cm | 42x60cm
Enolistni: 30x42cm | 70x50cm | 100x70cm
Namizni: 31x10cm | 14x14cm
Žepni: 6x9cm

Profesionalno oblikovanje

Glede na vaše potrebe in kreativno zahtevnost smo pripravili različne tematske predloge. Uporabite jih lahko kot osnovo za domačo ali poslovno rabo. Od klasične elegance do zabanega stilskega poigravanja z mesečnimi predlogami. Pričnite z dodajanjem fotografij na izbrani predlogi na samo vaš način z uporabo fotografij, lastnih grafik ali celo z dodajanjem tekstovnih predlog.

Hitro, enostavno, OnLine

Vrhunska programska oprema DigiFot OnLine je prilagojena kreiranju koledarja v samo nekaj minutah. Za delo s programom ne potrebujete posebnega rašunalniškega znanja saj je glavni cilj postavljen tako, da se uporabniki  osredotočate na postavljanje posnetkov na oblikovno površino in ne na programske nastavitve.

Pomembno dejstvo

Program DigiFot OnLine ni vezan na operacijski sistem računalnika zato ga lahko uporabljajo uporabniki osebnih računalnikov s platformo Windows 10 kot tudi uporabniki Apple naprav.

Med brskalniki mu bolj “leži” Google Chrome, lahko pa ga poganjate tudi v katerem koli drugem brskalniku.

Tehnične lastnosti

Kvaliteta, ki nas loči od konkurenčnih izdelkov je sestavljena iz množice detajlov, ki jih ne opazimo, dokler ne prejmemo koledarja v roke. Poudarimo lahko nekaj značilnosti.  Hrbet, papir, zaščita.

Za trdnost koledarja skrbi močan hrbet iz čvrstega kartona, ki ga z vsebino povezuje spiralna vezava. 170gr. MAT papir je primerna podlaga za vaše čudovite posnetke. Bogata barvna paleta množice odtenkov bo izrisala vsako najmanjšo podrobnost fotografskega posnetka. Papir se ne sveti in izžareva žametno mehkobo. Končno podobo zaključuje kompaktna matirana zaščitna folija, ki jo srečamo na prvi strani koledarja.

Zaokrožena celota ponudbe 12. različnih tipov DigiFot koledarjev

Samo DigiFot vam omogoča številne kreativne rešitve za sestavo koledarja, ki bo z množico vstavljenih fotografij obujal spomine na neponovljive dogodke iz vašega in življenja vaših najdražjih.

StenskiStenski or

13 listni pokončen koledar

Najbolj uporabljan model koledarja, ki ima temu primerno tudi največjo ponudbo oblikovnih predlog.

Trinajstlistni lezecTrinajstlistni lezec or

13 listni ležeči koledar

Koledar s poudarjenim prostorom za fotografije, ki se na račun elegantne  mesečne številčnice bogato prikazujejo s stene. Priporočamo ljubiteljem velikih fotografij.

DuploDuploR

DUPLO 40 X 60cm

Največji med velikimi. Če odmislimo veliki enolistni planer se DUPLO v odprtem stanju ponaša z neverjetnih 60 cm v višino in 40 v širino. Dvodelni orjak  lahko pohrusta velike količine fotografij 🙂

DvojniDvojniR

DUPLO 30 X 60cm

Elegantna kvadratna različica DUPLO koledarja ponuja obilo oblikovnih možnosti. Vaše fotografije bodo zaživele v “umetniški” luči priljubljenega formata. V odprtem stanju meri 30x60cm. Priporočamo

A4 pokoncenA4 pokoncen or

13 listni A4 pokončen koledar

Manjša različica najbolj popularnega formata A3 je primerna za manjše prostore. Manjše ne pomeni slabše zato ga naši uporabniki radi naročajo, posebno za šolarje in otroške sobe.

Enolistni lezecEnolistni lezec or

Enolistni A3 ležeči koledar

12 mesecev na enem listu. Ta zanimivi, cenovno izredno ugoden koledar se vsako leto bolj uveljavlja v naših domovih, pisarnah in delavnicah. Pokončni različici sledi ležeča, ki je lahko zaradi svoje lege še bolj zanimiva in kreativna.

EnolistniEnolistni or

Enolistni A3 pokončen koledar

12 mesecev na enem listu. Ta zanimivi, cenovno izredno ugoden koledar se vsako leto bolj uveljavlja v naših domovih, pisarnah in delavnicah. 30×42 cm prostora za celo leto in še več..

Letni planer

Veliki planer

Kar 100x70cm velik enolistni Planer in njegov 70x50cm manjši bratec sta na voljo za izredno ugodno ceno. Koledar lahko dodatno opremite z aluminijastimi vodili in obešanko. Ravno prav za vaše prihodnje letno planiranje dogodkov.

DruzinskiDruzinski or

13 listni družinski planer

Kot že ime pove, je to koledar namenjen celi družini. Vsak član družine lahko vpiše svoje ime in pod njim beleži samo njemu ali pa vsem skupaj pomembna sporočila in opombe. Prvič v naši ponudbi.

Namizni dolgiNamizni dolgi or

13 listni namizni koledar

Za vsako pisalno mizo primeren poslovni koledar s samo vašimi fotografijami, ki bodo pomirile vsakodnevni poslovni stres.  31 x 10 cm na 12. straneh, ki jih zaokroža naslovna 13. stran je pripravljenih za dodajanje fotografij.

Namizni kratkiNamizni kratki or

13 listni kvadratni namizni koledar

Za vsako pisalno mizo primeren poslovni koledar s samo vašimi fotografijami, ki bodo pomirile vsakodnevni poslovni stres. 14×14 cm na 12. straneh, ki jih zaokroža naslovna 13. stran je pripravljenih za dodajanje fotografij.