Knjige s trdimi platnicami

Sprostite domišljijo in izdelajte svojo foto knjigo.

DigiFot vam omogoča številne kreativne rešitve za sestavo foto knjige, ki bo z množico vstavljenih fotografij spominjala na vse lepe, pa tudi žalostne trenutke iz vašega in življenja vaših najdražih sorodnikov in prijateljev.

Izberi in izdelaj foto knjigo s trdimi platnicami

Kakovostna foto knjiga s trdimi platnicami bo vaše spomine ohranila za vedno. Fotografije, zbrane v čudoviti knjigi, boste z veseljem delili z drugimi, ali pa le z najbližjimi. Važno pa je, da bodo vaši spomini trajno shranjeni in vedno dostopni

Tematske predloge

Oblikovanje vaše knjige lahko pospešite z uporabo pripravljenih estetskih tematskih predlog. Za vas smo pripravili nekaj splošnih motivov, uporabljenih iz življenja slehernega posameznika. Ne glede na poimenovanje predloge je njihova uporabnost široka in se ne omejuje na en sam dogodek. Vsaka predloga dovoljuje tudi spremembe. Poskusite in odprl se vam bo nov ustvarijalni svet spominov na množico preteklih dogodkov. Za še bolj kreativne zahteve pa je na voljo “prazna knjiga” ki omogoča prosto dodajanje fotografij, grafik, besedil in ozadij. Sprostite svojo domišljijo in pričnite s kreativnim delom.

Vaši spomini si zaslužijo najboljše

Foto knjiga s trdimi platnicami je najbolj priljubljen izdelek v naši ponudbi. Za dodatno zaščito poskrbi mat ali sijaj laminacija, ki zagotavlja, da bo foto knjiga ohranjala tako vaše spomine, kot tudi svoj čudovit izgled. Platnico lahko oblikujete s poljubnimi podobami, lahko pa vključuje tudi fotografije in besedilo. Če želite, vam besedilo natisnemo tudi na hrbtišče foto knjige.

Vaša knjiga, vaš izbor

Od 24 do 108 strani kreativnega prostora za vaše najlepše posnetke. Oblikujete jih lahko v 5.različnih formatih. Od najmanjše A5 ležeče do 30×30 kvadratne knjige. Uporabite lahko pripravljeno oblikovno predlogo ali pa jo uredite popolnoma po svoje. Oblikujte idejo v foto knjigi s trdimi platnicami.