foto-platna

Fotografsko platno

Tisk vaših najljubših posnetkov na fotografsko platno omogoča, da fotografije pretvorite v čudovita umetniška dela, kot jih vidite v galeriji!

Foto platno

Vstopi v program za oblikovanje in naročanje  fotografskih platen
Izberi velikost, vstavi svojo fotografijo in zaključi naročilo.

Izdelaj foto platno

Foto platno.

Širok barvni nabor klasičnega 8 barvnega InkJet tiska  bo poskrbel za še tako drobne izrise detajlov na vaših tonsko bogatih posnetkih. Površina platna pa bo poudarila mehkobo po strukturi razpršene kapljice naših najbolj finih tiskalnikov.

Popolna barvna paleta z lepo izrisanimi poltoni in primernimi kontrasti.

Foto platno standard.

Cenovno bolj ugodno različico tiska na fotografsko platno omogoča 6 barvni tisk z okolju prijazno latex tehnologijo, ki zagotavlja izredno obstojnost barv v vseh pogojih razstavnih prostorov. Težave, ki jih prinašajo vlaga, direktna sončna svetloba ali manjši mehanski učinki bodo pozabljene.

Primerna barvna paleta z malenkost bolj poudarjenimi kontrasti in močnejšo barvno živahnostjo.

Kako je izdelano?

Potiskano fotografsko platno je skrbno napeto na lesen pod okvir, ki je sestavljen brez uporabe kovinskih delov. Način pritrjevanja omogoča občasno dodatno napenjanje platna s pomočjo lesenih kotnih napenjal.

Kombinacije

Vaše stene lahko opremite s kombinacijo posnetkov na platnu in fotografskem papirju.  Načrtujte svojo okolico uporabite različne možnosti, ki vam jih ponujamo na teh straneh. Vabimo vas, da nas za več informacij pokličete tudi na našo brezplačno telefonsko številko 080 17 60.

Kolaž na foto platnu

Pri oblikovanju naročila vam program dopušča množico kreativnih možnosti. Na oblikovno površino lahko postavite neomejeno število svojih posnetkov in ustvarite atraktivne kolaž izdelke. Poleg fotografij lahko dodate tudi tekstovne vložke in grafične dekorativne elemente.

Pritrdimo ga na steno

Foto platno ima to prednost, da ga prejmete že pripravljenega za obešanje na steno. Je izredno lahko zato za pritrjevanje ne potrebujete močnih stenskih vijakov. Konstrukcija foto platna omogoča postavljanje na katero koli stensko površino.

Ko je enkrat na steni

Tisk fotografije na pravo umetniško platno doda podobi posebno dimenzijo, saj ne gledamo več le fotografije, temveč pravo umetniško delo. Fotografija, natisnjena na platno in elegantno uokvirjena, je en izmed najbolj dragocenih dekorativnih elementov, ki si jih lahko zamislite za svoj dom. Prepričani smo, da boste tudi sami želeli svoje najljubše fotografije prenesti na umetniško platno, kar vam omogoča naša spletna aplikacija DigiFot OnLine, kjer imate popoln nadzor nad postavitvijo fotografije na platno in leseno konstrukcijo, pred naročilom pa si lahko ogledate predogled gotovega izdelka.

Izdelaj foto platno
Ne spreglejte! S 15. 9. 2020 prehajamo na nov program izdelovanja in naročanja produktov.Preberite več
+ +