Foto knjige z mehkimi platnicami

Foto knjige z mehkimi platnicami

Samo v programu Digifot DeskTop

Digifot DeskTop je naš poseben program za oblikovanje in naročanje vseh foto artiklov iz naše ponudbe. Njegova značilnost je, da deluje na uporabnikovem računalniku in za delovanje ne potrebuje interneta.  Uporabljate ga lahko na računalnikih z nameščenim Windows 10 op.sistemom. Program ne vsebuje tipskih predlog zato je idealen za kreativne, napredne uporabnike .

S klikom na spodnjo povezavo boste prenesli program na svoj računalnik. Namestitev programa se odvija samodejno.

Prenos programa

Foto knjige z mehkimi platnicami , Revija, Album in knjige SPIRALA ( spiralno vezane knjige ) so na voljo samo v programu DeskTop.

Izberi in izdelaj foto knjigo z mehkimi platnicami

Foto knjiga z mehkimi platnicami je primerna rešitev za tiste, ki želijo podoživljati pretekle trenutke. Enostavna in praktična foto knjiga namreč kar kliče po obujanju spominov, kvalitetna izdelava platnic in strani pa zagotavlja, da se boste z veseljem vedno znova podajali v čudovite trenutke preteklosti.

Mehka vendar kakovostna

Mehka platnica je izdelana iz 300 g mat papirja, ki ga za lepši izgled in dodatno zaščito naknadno sijaj ali mat laminiramo. Platnica je povsem prilagodljiva, glede na vaše želje jo lahko potiskamo po vsej površini in na ta način še posebej zaznamujemo najpomembnejše dogodke vašega življenja

Obstojna kataloška vezava.

Fotografije v foto knjigi z mehko platnico ne bodo zbledele. Za to poleg platnice poskrbijo tudi drugi materiali in postopki – uporabljamo kakovostne 170 g FSC certificirane papirje, ki v kombinaciji s kataloško vezavo in PUR lepljenjem zagotavljajo trajno obstojnost in dolgoročno varnost vaših najdragocenejših spominov.

Vaša knjiga, vaš izbor

Od 28 do 104 strani kreativnega prostora za vaše najlepše posnetke. Oblikujete jih lahko v 4.različnih formatih. A4 pokončna, A5 ležeča, A5 pokončna in 21×21 kvadratna oblika.  Oblikujte svojo idejo v foto knjigi z mehkimi platnicami.

Ne spreglejte! S 15. 9. 2020 prehajamo na nov program izdelovanja in naročanja produktov.Preberite več
+ +