Foto knjige Revija

Foto knjiga REVIJA

Samo v programu Digifot DeskTop

DigifotDeskTop je naš poseben program za oblikovanje in naročanje vseh foto artiklov iz naše ponudbe. Njegova značilnost je, da deluje na uporabnikovem računalniku in za delovanje ne potrebuje interneta.  Uporabljate ga lahko na računalnikih z nameščenim Windows 10 op.sistemom. Program ne vsebuje tipskih predlog zato je idealen za kreativne, napredne uporabnike .

S klikom na spodnjo povezavo boste prenesli program na svoj računalnik. Namestitev programa se odvija samodejno.

Prenos programa

Foto knjige z mehkimi platnicami, Revija , Album in knjige SPIRALA ( spiralno vezane knjige ) so na voljo samo v programu DeskTop.

Izberi in izdelaj foto knjigo REVIJA

Foto knjiga v obliki revije, spada med cenovno najbolj ugodne knjižne produkte iz naše bogate ponudbe. Revija je zlasti primerna za hitre predstavitve oziroma skupinska naročila večjega števila izvodov. Pri oblikovanju revije lahko izbirate različne velikosti. Trenutno so v ponudbi A4 pokončna, A5 pokončna in A5 ležeča oblika knjige. Za svoje posnetke lahko uporabite vseh 24 strani kolikor jih je v reviji na voljo.

Praktična oblika

Ena izmed prednosti foto knjige v obliki revije je prav gotovo njena praktičnost. Vedno je pri roki, pripravljena za listanje in obujanje spominov. Mehke platnice revije omogočajo hitro obračanje strani, obseg foto knjige pa je kot nalašč, da v reviji zberete fotografije kakšnega pomembnega dogodka.

Šivano z žico

Za varno hrambo podob bo poskrbel kakovosten 170g sijaj papir, ki ga uporabljamo tako za platnice kot za notranje liste. Vezava pri foto knjigi revija je “sponkana”, šivana z žico, kar predstavlja dobro razmerje med ceno in kakovostjo.

Vaša knjiga, vaš izbor

24 strani kreativnega prostora za vaše najlepše posnetke. Oblikujete jih lahko v 3.različnih formatih. A4 pokončna, A5 ležeča in A5 pokončna oblika.  Oblikujte svojo idejo v foto knjigi REVIJA.