Foto knjige PRO

PRO - foto knjiga

Samo v programu Digifot DeskTop

Digifot DeskTop je naš poseben program za oblikovanje in naročanje vseh foto artiklov iz naše ponudbe. Njegova značilnost je, da deluje na uporabnikovem računalniku in za delovanje ne potrebuje interneta.  Uporabljate ga lahko na računalnikih z nameščenim Windows 10 op.sistemom. Program ne vsebuje tipskih predlog zato je idealen za kreativne, napredne uporabnike .

S klikom na spodnjo povezavo boste prenesli program na svoj računalnik. Namestitev programa se odvija samodejno.

Prenos programa

Knjige z mehkimi platnicami, Revija, Spirala in knjige  PRO so na voljo samo v programu DeskTop.

PRO knjiga za profesionalne izdelke

Najmogočnejša med knjigami je na voljo v programu Digifot DeskTop in je namenjena tako profesionalnim kot tudi ljubiteljskim fotografom za njihova najprivlačnejša dela.

Sijaj ali mat površina?

Glede na izbor motivov si lahko omislite sijaj ali mat izvedbo površinske zaščite notranjih listov. Program ne omogoča izbire površinske zaščite zato nam to sporočite po prejemu potrditve naročila. V primeru da se ne opredelite za eno od možnosti, bo samodejno izbrana sijajna opcija.

Platnice

V osnovi so platnice izdelane iz črnega knjigoveškega platna, ki je napeto na leseno podlago platnice. Po naročilu pa lahko izdelamo tudi personalizirane platnice.

  • Z vašimi fotografijami potiskane platnice
  • Različne barve knjigoveških platen
  • Dodani tiskani grafični elementi

Vsako od teh opcij nam morate sporočiti v pisni obliki oziroma po telefonu: 080 17 60.

Možnosti materialov si lahko ogledate na naslovih.

Število strani

Množico svojih najlepših fotografij lahko razpodelite  čez 50 ali 100 strani. Notranji listi so precej debeli in kompaktni. V kombinaciji s površinsko zaščito je poudarjena izjemna obstojnost knjige.

Ne spreglejte! S 15. 9. 2020 prehajamo na nov program izdelovanja in naročanja produktov.Preberite več
+ +