Foto knjige PANORAMIC

Sprostite domišljijo in izdelajte svojo PANORAMIC foto knjigo.

DigiFot vam omogoča številne kreativne rešitve za sestavo foto knjige, ki bo z množico vstavljenih fotografij spominjala na vse lepe, pa tudi žalostne trenutke iz vašega in življenja vaših najdražih sorodnikov in prijateljev.

Izberi in izdelaj foto knjigo PANORAMIC

Elegantna foto knjiga PANORAMIC s svojimi lastnostmi ravne, gladke površine omogoča največ oblikovnih možnosti med vsemi knjigami iz naše ponudbe.

panoramic_1

Fotografije čez obe strani.

Posebna tehnika lepljenja knjižnega bloka omogoča ravno sestavo knjige v hrbtu, ki ne dopušča nobene izgube motiva po sredini. Zato jo imenujemo Panoramic. Priporočamo jo za oblikovanja, ki zahtevajo postavitev celostranskih posnetkov ali dekorativnih elementov ki se raztezajo čez obe strani knjige. Knjiga je zelo priljubljena pri poročnih, portretnih, naravoslovnih in umetniških fotografih.

Knjiga za najzahtevnejše.

Vsebino knjige obdajajo kaširane platnice iz lepenke, ki so po vaši želji lahko potiskane ali platnene, pri obojem pa imate na voljo več možnosti. V kombinaciji s pravo izbiro formata med tremi možnostmi lahko na ta način povsem prilagodite podobo foto knjige in že s prestižnim izgledom povabite k občudovanju umetnin med platnicama.

Vaša knjiga, vaš izbor

Od 20 do 100 strani kreativnega prostora za vaše najlepše posnetke. Oblikujete jih lahko v 3.različnih formatih. A4 pokončna, A5 ležeča in 21×21 kvadratna oblika. Uporabite lahko pripravljeno oblikovno predlogo ali pa jo uredite popolnoma po svoje. Oblikujte svojo idejo v PANORAMIC foto knjigi.