Foto knjige ALBUM

Foto knjige s trdimi platnicami ALBUM

Samo v programu Digifot DeskTop

Digifot DeskTop je naš poseben program za oblikovanje in naročanje vseh foto artiklov iz naše ponudbe. Njegova značilnost je, da deluje na uporabnikovem računalniku in za delovanje ne potrebuje interneta.  Uporabljate ga lahko na računalnikih z nameščenim Windows 10 op.sistemom. Program ne vsebuje tipskih predlog zato je idealen za kreativne, napredne uporabnike .

S klikom na spodnjo povezavo boste prenesli program na svoj računalnik. Namestitev programa se odvija samodejno.

Prenos programa

Knjige z mehkimi platnicami, Revija, Spirala in knjige  ALBUM so na voljo samo v programu DeskTop.

Običajen foto album, a drugačen

Album se po vsebini dosti ne razlikuje od ostalih knjig iz naše ponudbe. Njegova glavna značilnost so platnice. Knjigoveško platno, ki ga lahko uporabite v treh različnih barvah služi kot dodatna zaščita knjige. Zato se za album odločajo tisti, ki jim je vzdržljivost materialov bolj pomembna od kreativno oblikovnih možnosti, ki jih ponujajo klasične foto knjige s trdimi platnicami.

Tri barve

Platnica foto Albuma je opremljena s knjigoveškim platnom v treh različnih barvah. Črna, bordo-rdeča in temno modra barva. Barvo platnic izberete v programu med oblikovanjem albuma.

Zaradi značilne vezave s knjigoveškim platnom je oblikovanje platnice onemogočeno. Kljub temu smo poskrbeli, da platnica ne bo pusta in prazna. Na naslovno stran platnice smo dodali nalepko, ki vsebuje poljubno fotografijo in naslov. Če nalepke ne želite, jo enostavno izpustite. Na nalepko laho postavite fotografijo in naslov, samo naslov ali samo fotografijo. Nalepke so koristne zlasti tam, kjer se knjige kataloško razvrščajo.

album-demo2