Image

Vsak začetek je težak Dobra ideja je vse kar potrebujete..

Oglejte si nekaj predlogov za dober začetek pri oblikovanju svojeda izdelka.
Dobra ideja

Izberi in izdelaj svoj namizni koledar

12 mesecev kreativnega prostora za vaše najlepše posnetke. Oblikujte idejo v 12 listnem namiznem koledarju.
Klikni in prični z delom takoj

Namizni koledar

Naj vas vaši spomini ne čakajo doma – imejte jih vedno s sabo, predvsem tam, kjer preživite največ časa! Namizni koledarji so kot nalašč za to, da vaše najljubše podobe ujamejo vaš pogled tudi na delovnem mestu ali kje drugje, praktično kjerkoli, kjer je na voljo miza in nekaj prostora na njej. Poleg tega, da se boste z veseljem spominjali dogodkov, upodobljenih na fotografijah, boste tudi z veseljem pričakovali nove dogodivščine, za katere si boste napravili zaznamek na koledarju!

Image

Namizni koledarji niso vedno le dolgočasni!

Namizni koledarji, ki smo jih vajeni s pisarniških miz in drugih delovnih mest, so pusti in dolgočasni, namenjeni zgolj temu, da prikazujejo dneve v tednu in mesece v letu. Ko pa vzamete oblikovanje koledarja v svoje roke, se izkaže, da namizni koledarji niso vedno dolgočasni – hitro jih lahko spremenite v zabavne opomnike na to, kaj vas čaka doma! Družinski spomini bodo svoje mesto nedvomno našli povsod, kjer je na voljo miza. V vaših rokah je le odločitev, katere podobe boste občudovali v posameznem mesecu.

Image
Image

Tudi vaš osebni koledar bo kakovosten in uporaben

Izbiro fotografij in ureditev podobe koledarja prepustimo vam, medtem ko vi nam zaupajte izdelavo koledarja. Uporabili bomo kakovosten mat papir gramature 170 g, za dodatno zaščito in poseben izgled pa bo poskrbela peskana zaščitna folija. Za stabilnost in uporabnost koledarja se gre zahvaliti vzdržljivi kovinski spirali bele barve, ki v kombinaciji s podkartonom poskrbi tudi za samostoječo podlogo in stabilnost na mizi!

Še niste prepričani? Pokličite 080 17 60 ali pišite na info@digifot.com

Potrudili se bomo in vam odgovorili na vsa morebitna vprašanja.
Kontakt s podjetjem